Reactie Na halfuur was de Antwerpse strijdlust er al terug: "We gaan sterven op het veld om dat resultaat te halen"

Na halfuur was de Antwerpse strijdlust er al terug: "We gaan sterven op het veld om dat resultaat te halen"
Foto: © photonews

De ontgoocheling was groot bij Antwerp, maar een halfuur na de match was de strijdlust alweer terug. "We gaan dit omzetten in revanchegevoelens naar volgende week." Het zal volgend weekend een mooie ontknoping worden in tweede klasse...

Het duurde niet lang vooraleer ze bij Antwerp weer op scherp stonden. "Een scenario dat het nog slecht afloop? Nee, daar denk ik absoluut niet aan", zei Cédric Fauré, die tegen zijn ex-club speelde. "Voor ons blijft het hetzelfde. We wisten dat Eupen geen punten ging laten liggen. Volgende week is de finale der finales."

Het zal volgende week op het scherp van de snee zijn

Steve Colpaert kon het ook relativeren. "We verdienden misschien wel een punt op basis van het laatste kwartier. Het is altijd ontgoochelend, maar het is best dat het vanavond gebeurd. Stel je voor dat we hier een punt pakken en volgende week verliezen. Dat zou erger zijn. Nu gaan we met revanchegevoelens de week in. We zullen er zaterdag staan!"

Hetzelfde verhaal bij Maxime Biset. "Tuurlijk had je met meer vertrouwen die laatste week kunnen ingaan. Maar uit die negatieve energie moeten we krachten puren. Het zal volgende week op het scherp van de snee zijn", aldus de ervaren verdediger. "Volgende week ga ik sterven op het veld om dat resultaat te halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties