Update: supportersactie Lierse SK is een geweldig succes!

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 14 reacties
Update: supportersactie Lierse SK is een geweldig succes!
Foto: © dg

Terwijl bovenin een driestrijd woedt tussen Antwerp, Eupen en sinds dinsdag ook WS Brussel, vecht in de middenmoot Lierse SK om een plek in de top 8. De Pallieters kunnen nog niet op hun lauweren rusten en schakelen dus alle middelen in.

Update 20u07: de actie die Lierse in het leven riep, werd een geweldig succes. Donderdagavond kreeg de club de negen bussen helemaal gevuld, goed voor 500 bezoekende fans in Virton. Er is nog een klein aantal betalende tickets via het secreatariaat beschikbaar.

De top 8 is nog geen feit voor Lierse en dus kunnen de manschappen van Eric Van Meir hun slotmatch maar beter winnen. Probleem: de Antwerpenaren moeten naar het verre Virton, goed voor een verplaatsing van 2 uur en 30 minuten.

Roeselare afhouden

Daar heeft de club wat op gevonden. Lierse geeft alle 700 aangeboden tickets voor het bezoekersvak (10 euro per staanplaats en een 30-tal zitplekken) gratis weg. Al wie met een officiële supportersclub meereist, krijgt een kaartje om de wedstrijd bij te wonen.

De voormalige eersteklasser wil koste wat het kost bij de eerste acht eindigen om volgend seizoen naar de 1B-reeks te mogen. Lierse (48) moet hiervoor Roeselare (47) afhouden. Dessel Sport (45) vroeg geen licentie aan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties