Ferrera reageert op het plotse vertrek van Valdés en Maniatis, zijn uitleg is merkwaardig
Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties

Yannick Ferrera (Standard) reageert op het plotse vertrek van Victor Valdés en Giannis Maniatis, zijn uitleg is merkwaardig

Ferrera reageert op het plotse vertrek van Valdés en Maniatis, zijn uitleg is merkwaardig
Foto: © photonews

Victor Valdés en Giannis Maniatis vertrekken per direct bij Standard. Dat liet de Luikse club gisteren weten via zijn officiële kanalen. Veel lieten beide gevestigde waarden niet zien tijdens hun periode op Sclessin, maar toch was Yannick Ferrera (verrassend) positief over het tweetal.

Valdés speelde amper acht officiële wedstrijden, maar had het voorts – vooral na het behalen van de bekerzege en veroordeling tot play-off 2 – moeilijk om zich op te laden. Dat de Spanjaard niet topfit was en met kwaaltjes sukkelde, maakte het natuurlijk niet makkelijker.

Maniatis kwam in totaal 9 keer in actie, maar ook de Griekse huurling van Olympiakos liet geen onuitwisbare indruk na. Standard had een aankoopoptie op de man die eerder deze week geblesseerd raakte, maar was niet van plan om die te lichten.

"Valdés en Maniatis hebben voldaan aan onze verwachtingen"

Ondanks de vrij onopgemerkte passage van de twee, bleef Ferrera verrrassend positief over de ‘sterren’. “We wisten dat we hen niet meer zouden gebruiken. Het is dan ook beter om Valdés en Maniatis onmiddellijk te laten vertrekken. Of ik een probleem met hen heb? Neen. Ze hebben voldaan aan onze verwachtingen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties