Moulin heeft het gehad met Waasland-Beveren en haalt héél hard uit naar de club

Timothy Collard
Timothy Collard
| 25 reacties
Moulin heeft het gehad met Waasland-Beveren en haalt héél hard uit naar de club
Foto: © Photonews

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Zowat iedere Belgische topclub heeft hem in het vizier, maar Thibault Moulin beleeft momenteel moeilijke tijden bij Waasland-Beveren. De middenvelder ligt overhoop met het bestuur van zijn huidige club…

In Het Laatste Nieuws doet Moulin zijn verhaal. “Toen ik vorige zomer voor Waasland-Beveren koos, wilde ik maar voor één seizoen tekenen. Het bestuur schotelde me evenwel een overeenkomst van twee seizoenen voor – het contract was niet eens vertaald in het Frans.”

“Ik ben uiteindelijk toch akkoord gegaan met die twee seizoenen, plus een optie, op voorwaarde dat er een clausule instond dat ik voor een bepaald bedrag kon vertrekken. (iets minder dan 200.000 euro, nvdr.) Kijk, ik vond die belofte prima, maar vandaag blijft daar niks meer van over. Waasland-Beveren houdt me tegen om te vertrekken. Mijn vertrouwen in het bestuur is dan ook weg.”

"De club is als een garage, waar elk jaar 25 spelers gekocht en verkocht worden"

Moulin heeft het vooral gehad met voorzitter Dirk Huyck. “Ik hoor dat de voorzitter enkel leugens over me verspreidt. De clubleiding plaatst plots mijn professionalisme en mijn houding in een slecht daglicht. Als dat niet verandert of rechtgezet wordt, volgt een juridische strijd. Want de club moet niet denken dat ik me ga laten doen. Ik ben het hele seizoen braaf geweest, maar dat is voorbij.”

De middenvelder vergelijkt Waasland-Beveren tot slot zelfs met een garage. “De werkomstandigheden zijn er niet goed. De club is als een garage, waar elk jaar 25 spelers gekocht en verkocht worden. Ik wist dat op voorhand, maar ik ben naar België gekomen met het idee om na één seizoen een stap vooruit te zetten. Één iets is zeker: ik speel nooit meer voor Waasland-Beveren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties