Meer duidelijkheid rond Pogba, "Hij zal Conte niet achtervolgen, ik ben geen taxichauffeur"

Pieter De Clerck
| 0 reacties
Meer duidelijkheid rond Pogba, "Hij zal Conte niet achtervolgen, ik ben geen taxichauffeur"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kans dat Pogba bij Juventus blijft is even groot als de kans dat IJsland het EK wint. Het aantal geïnteresseerde clubs is niet op één hand te tellen. Zowat elke Europese topclub werd al in verband gebracht met het Franse rastalent. Zijn spelersmakelaar sluit alvast één mogelijkheid uit: Chelsea.

"Het is niet mijn job om iedereen naar Chelsea te brengen want ik ben geen taxichauffeur. Pogba zal er niet naartoe gaan, of toch zeker nu nog niet", sprak Raiola duidelijke taal in het Italiaanse magazine GQ. De Nederlands-Italiaanse spelersmakelaar heeft onder andere Pogba en Romele Lukaku onder zijn hoede.

De speculaties over een transfer van Pogba naar Stamford Bridge werden aangewakkerd omdat zijn huidige coach bij Juventus, Conte, ook de overstap maakt naar The Blues. De Italiaanse selectieheer heeft al laten verstaan dan hij het Franse wonderkind graag mee zou nemen. Maar zover lijkt het dus niet te komen.

Volgens de laatste berichten zou de interesse van Manechster City momenteel het meest concreet zijn, al is er natuurlijk nog geen officieel nieuws.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties