De Bruyne scoort, maar Manchester United is de winnaar na onderhoudende kraker tussen Manchester City en Arsenal

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
De Bruyne scoort, maar Manchester United is de winnaar na onderhoudende kraker tussen Manchester City en Arsenal
Foto: © Photonews

De wedstrijd tussen Manchester City en Arsenal van zondagavond had bijna alles: goals, leuke acties en noem maar op. Maar één iets ontbrak: een winnaar. Al zal Manchester United best tevreden zijn met de 2-2-eindstand.

Sergio Aguero brak de wedstrijd al heel vroeg open. Na amper 8 minuten spelen knalde hij het leer – met zijn linker – in de benedenhoek buiten het bereik van Petr Cech. De bordjes hingen evenwel snel weer in evenwicht. Met een rake kopbal tekende Giroud twee minuten later voor de 1-1, meteen ook de ruststand.

Na de pauze was het moment van Kevin De Bruyne gekomen. Onze landgenoot sneed prima naar binnen en liet Cech geen kans met een knap, laag schot. City leek op weg naar de zege, maar dat was buiten Alexis Sanchez gerekend. Giroud legde het leer panklaar en Alexis deed de rest: 2-2.

United nog niet uitgeteld

Zo blijft het spannend in de Premier League. Arsenal is derde met 68 punten, City telt 65 punten en Manchester United komt daar vlak achter met 63 punten. Er is dus wel nog wat mogelijk in Engeland, zeker omdat United in tegenstelling tot zijn concurrenten nog twee wedstrijden in plaats van één moet spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties