Kortrijk heeft er goesting in: "Iedereen hier wil dat ticket voor Europees voetbal!"

Pieter De Clerck
| 3 reacties
Kortrijk heeft er goesting in: "Iedereen hier wil dat ticket voor Europees voetbal!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk kan vanavond een belangrijke eerste stap zetten richting Europees voetbal. De Kerels gaan straks op bezoek bij Sporting Charleroi voor de eerste wedstrijd van hun dubbele confrontatie. "We hebben er vertrouwen in", klinkt T2 Belhocine voorzichtig ambitieus.

"Het wordt een mooi duel tussen twee ploegen die het verdiend hebben om tot hier te geraken. Mocht ik toeschouwer zijn, ik zou heel tevreden zijn met deze affiche. Zowel de Zebra’s als wijzelf zijn de terechte winnaar in onze poule. Charleroi wordt een moeilijke tegenstander, maar we hebben vertrouwen in onszelf, dat hoort zo in het voetbal", weet Belhocine.

Op de vraag of de spelers een premie krijgen als ze het ticket voor de Europa League weten te bemachtigen, reageert de ex-voetballer als volgt: "Vast en zeker, maar ik ben niet degene die ze mag ontvangen en gelukkig ook niet degene die ze moet uitbetalen. Ik weet dus niet om hoeveel geld het gaat. Dat is iets tussen de spelers en het bestuur."

Er zijn verschillende spelers die weg willen

Karim Belhocine

Belhocine heeft het ook heel even over mogelijke transfers tijdens de zomermaanden, al blijft hij vaag. "Er zijn spelers die weg willen omdat ze niet genoeg speelkansen hebben gekregen en zij die hopen om een stapje hogerop te zetten." Hoewel hij geen namen noemt, lijkt onder andere Chanot onder die laatste categorie te vallen. De verdediger zou in de belangstelling staan van Standard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties