Heel slecht moment: gerecht valt binnen bij Timmy Simons
Redactie
| 70 reacties

Speurders vielen binnen bij Timmy Simons, die verdacht wordt van valsheid in geschrifte

Heel slecht moment: gerecht valt binnen bij Timmy Simons
Foto: © Photonews

Het tijdstip is bijzonder slecht voor Club Brugge en Timmy Simons, maar afgelopen dinsdag vielen speurders het huis van de middenvelder van Club Brugge en dat van zijn ouders binnen. De kapitein van blauw-zwart wordt verdacht van betrokkenheid bij valsheid in geschrifte.

Het gaat allemaal om het immokantoor Vastgoedservice, waar Simons aandeelhouder van is. Daar is er sprake van valsheid in geschrifte en het verdoezelen van zwart geld. Dinsdag om zes uur 's morgens vielen de speurders op acht adressen binnen, weet Het Nieuwsblad.

Spilfiguur blijkt Geert Vanhoof, bedrijfsleider van Vastgoedservice, te zijn. Verschillende ex-werknemers van het bedrijf zouden verklaard hebben dat in het kantoor met de regelmaat van de klok de verkoopprijs van panden naar beneden werd gehaald indien het verschil in het zwart werd bijgepast.

Het gerecht wil weten of er ­documenten zijn vervalst om dat zwarte geld te verdoezelen en voert een onderzoek naar ­fiscale fraude, misbruik van vennootschapsgoederen, witwaspraktijken, en valsheid in ­geschrifte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties