Transfergeruchten 15/05: Falcao keert zo goed als zeker terug naar ex-club, onderhandelingen over Courtois

Redactie
| 0 reacties
Transfergeruchten 15/05: Falcao keert zo goed als zeker terug naar ex-club, onderhandelingen over Courtois
Foto: © Photonews

Het seizoen loopt op de laatste benen. Dat wil zeggen dat de clubs volop aan het werken zijn aan hun team voor het nieuwe seizoen. En daarom bundelen wij opnieuw alle transfergeruchten in een handig artikel.

  • Gregory Van der Wiel verlaat PSG. Dat kondigde de Franse landskampioen aan. Van der Wiel is einde contract. en dus transfervrij. Het is nog niet duidelijk wat zijn volgende bestemming wordt.

  • Radamel Falcao keert zo goed als zeker terug naar AS Monaco. Dat kondigde de speler zelf aan, maar ook de club bevestigde dat de transfer er zit aan te komen.

  • Volgens Tuttomercatoweb wordt een transfer van Thibaut Courtois naar Real Madrid steeds waarschijnlijker. Er zou zelfs al onderhandeld worden door de Spaanse vice-kampioen.

  • Everton zou zijn pijlen op José Mourinho richten, dat meldt The Sunday Times. De Portugese oefenmeester zou de eerder deze week ontslagen Roberto Martinez moeten opvolgen.

  • Manchester City heeft dan weer drie spelers uit de Premier League op het oog: Jack Wilshere, Alexis Sanchez (beiden Arsenal) en Danny Rose (Tottenham). The Citizens zouden op die manier onder meer het aantal in Engeland opgeleide spelers in hun kern willen verhogen.

  • Leicester City heeft dan weer een oogje op Gylfi Sigurdsson, de IJslandse spelmaker van Swansea City. Volgens The Sun heeft de Engelse kampioen 19 miljoen euro veil voor de middenvelder, die in het verleden ook voor Tottenham Hotspur uitkwam.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties