Smaakmaker Club Brugge aast op transfer: "Belgische top niet hoog genoeg"
Sean Raab
| 32 reacties

José Izquierdo wil met Colombia mee naar het WK, maar moet daarvoor een stapje hoger treden

Smaakmaker Club Brugge aast op transfer: "Belgische top niet hoog genoeg"
Foto: © Photonews

Afgelopen dagen is er al veel inkt gevloeid over het weergaloos voetbal dat Club Brugge bracht deze play-offs, maar het mag nog een keer gezegd worden: Club Brugge is oververdiend kampioen. De titel was een ploegprestatie, maar enkele individuen zorgden voor het absolute verschil.

José Izquierdo kwam in de play-offs helemaal tot leven. Een ruwe diamant die in de loop van het seizoen stilaan werd geslepen waarvan afgelopen wedstrijden het schitterende resultaat te bewonderen was. Nu moet Club Brugge zijn best doen om de uitblinker te houden. "Er is interesse van hogerop", weet de entourage van de Colombiaan. En hij heeft reden tot vertrekken.

Colombia

De smaakmaker van Club Brugge wil namelijk met Colombia mee naar het WK. Om te kunnen concurreren met de aanvallers van de selectie, moet Izquierdo een stapje hoger treden. "De concurrentie vooraan is onvoorstelbaar zwaar", bekennen zijn begeleiders aan HLN.

Steek die maar eens voorbij als speler bij een Belgische topclub -Entourage Izquierdo

"Je hebt James Rodriguez van Real Madrid en Juan Cuadrado van Juventus. Steek die maar eens voorbij als speler bij een Belgische topclub." Daarom is een transfer naar een grotere competitie een must. "We zullen alle interesse rustig bekijken", klinkt het nog voorzichtig.

Bekijk hier nog eens de kwaliteiten van José Izquierdo in de wedstrijd tegen AA Gent:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties