Dit is ons team van de play-offs

Sels, Asare, Izquierdo, Engels, Vanaken, Leye, Perbet, Bailey, Pozuelo, Kabasele en Vormer

Dit is ons team van de play-offs

Het seizoen zit er volledig op in de Jupiler Pro League, dus is het hoog tijd om ons team van de play-offs aan u voor te stellen. Met daarbij natuurlijk heel wat blauw van de topploegen uit ons land.

Doelman

Matz Sels was ook in de play-offs misschien wel de meest constante doelman in onze play-offs. Hij kon dit jaar Gent dan wel niet aan de titel helpen, toch was hij erg belangrijk voor zijn team.

Verdediger

Op linksachter zetten we met Nana Asare nóg een speler van Gent in de ploeg, ook hij was een erg trouwe hond in de play-offs. Hebben ook bijzonder goede play-offs achter de rug: Bjorn Engels en Christian Kabasele, respectievelijk voor Club Brugge en Racing Genk.

Middenveld

We kiezen voor een uitgebreid middenveld, met een driehoek die Brugs getind is met Vormer en Vanaken. Mag mee in de trommel? Pozuelo, de man die voor de controle zorgde bij de Limburgers van Racing Genk.

Op de flanken ook Club Brugge en Racing Genk. Izquierdo aan de ene kant, Bailey aan de andere kant. Ook zij speelden wel erg sterke play-offs, zeker Joske ontplofte helemaal.

Aanval

We konden er gewoon niet naast: Jérémy Perbet en Mbaye Leye staan bij ons samen in de spits. De ene bracht Charleroi van diep in play-off 2 tot in de barrages met Genk, Leye scoorde in play-off 1 liefst zeven keer!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties