Britse pers beseft: "Daarom wordt EK een flop voor Rode Duivels"

Britse pers beseft: "Daarom wordt EK een flop voor Rode Duivels"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels zijn er woensdagavond niet in geslaagd Finland opzij te zetten. En dus is de kritiek in het buitenland eens te meer toegenomen. "België is een outsider, misschien favoriet op eindwinst. Maar ze gaan opnieuw floppen!"

De reden daarvoor is simpel volgens Metro. Zij hadden het al voor de match gezien dat het tegen de Finnen niets zou worden. "Met Lombaerts en Kompany is Marc Wilmots zijn twee centrale verdedigers kwijt. Nu gaat hij toch wel Vertonghen en Alderweireld weghalen van de backs en uitspelen op hun favoriete positie?"

"Niet dus! In plaats van een ijzersterk duo te kiezen dat bij Tottenham quasi onverslaanbaar was, kiest Wilmots voor Denayer en Vermaelen. Begrijpen wie kan. Is dit de reden waarom de Rode Duivels opnieuw gaan floppen op een groot toernooi?"

Grootste blunder van de avond voor Benteke

Ook Daily Mail ging er vol tegenaan: "Het tegendoelpunt dat de Duivels slikten was belachelijk. Zwak verdedigen van Witsel en Vermaelen. Lukaku zorgde er met zijn goal net voor dat het schaamrood ietwat van de wangen ging."

"De Rode Duivels kwamen even lethargisch uit de kleedkamers dan ze erin waren gegaan", aldus The Sun dan weer. "Liverpool-flop Benteke zorgde voor de grootste blunder van de avond, door te missen voor een open doel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties