Voorzitter Bordeaux zaait twijfel over Wilmots: "Hij zal een lange carrière hebben, dus waarom niet?"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Voorzitter Bordeaux zaait twijfel over Wilmots: "Hij zal een lange carrière hebben, dus waarom niet?"
Foto: © Photonews

Marc Wilmots werd al enkele keren gelinkt aan Girondins de Bordaux. En laat dat nu net de club zijn waar de Rode Duivels hun trainingen afwerken. L'Avenir had een gesprek met de voorzitter van de club, Jean-Louis Triaud.

"Het is een eer om Marc Wilmots hier terug te zien", zegt Jean-Louis Triaud in L'Avenir. "Het is ondertussen al vijftien jaar geleden dat ik Wilmots naar hier heb gehaald (2001). Twee of drie andere landen wilden onze infrastructuur ook gebruiken, maar het zijn de Belgen geworden."

"Het WK was niet buitengewoon, maar Wilmots lijkt deze ploeg die rijk is aan talent goed te beheren", aldus de voorzitter. Wilmots werd al enkele keren genoemd als coach bij Bordeaux. "We wisten dat hij het heel druk had met zijn job als bondscoach. Zelf hadden we ook haast. We moesten zo snel mogelijk te werk gaan."

Potentieel

Maar Triaud sluit niet uit dat Wilmots ooit aan het roer komt bij zijn club. "Waarom niet. Als ik ouder word, is hij nog steeds heel jong. Hij zal een lange carrière hebben, dus waarom niet. Het klopt dat het een jongen is die een echt potentieel heeft, en hij heeft hier ook de supporters mee", klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties