Stopt Lombaerts definitief bij de Rode Duivels?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 74 reacties
Stopt Lombaerts definitief bij de Rode Duivels?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicolas Lombaerts bevindt zich dezer dagen in een erg vreemde situatie. Na de blessure die hem tijdens de oefenstage in Zwitserland en ook nog even daarna parten speelde, lijkt de verdediger opnieuw helemaal de oude. Één probleem: hij behoort niet meer tot de EK-selectie van Marc Wilmots.

Bovendien voegde Marc Wilmots daar eerder deze week nog eens aan toe dat hij in principe geen wissels meer doorvoert, tenzij er zich iemand nog ernstig zou blesseren. En dus mag Lombaerts nog even meetrainen in Bordeaux, maar moet hij wanneer het EK voor de Rode Duivels écht start, zijn biezen nemen.

Het is en blijft een vreemde situatie. Eentje waar Lombaerts wellicht toch verveeld mee zal zitten. Het Laatste Nieuws suggereert zelfs dat de verdediger van Zenit Sint-Petersburg weleens definitief zou kunnen stoppen bij de nationale ploeg. Volgens de krant flirtte Lombaerts na het WK in Brazilië al met die gedachte en mogelijk voegt hij nu ook effectief de daad bij het woord.

De ontgoocheling te veel?

Het zou ergens niet onlogisch zijn, want mogelijk is dit de ontgoocheling te veel voor de ervaren Bruggeling. Lombaerts was onder Marc Wilmots nooit écht een vaste waarde, behalve dan tijdens de EK-kwalificatiecampagne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties