Het EK volgens FM Duitsland meteen in vorm!

Sander De Graeve
| 2 reacties
Duitsland meteen in vorm!

Dag drie van het EK belooft een mooie te worden met spelers als Modric, Rakitic, Müller, Özil en Lewandowski aan het werk. We doken opnieuw in Football Manager om de wedstrijden te voorspellen.

Turkije - Kroatië

De Turken lijken niet al te sterk op dit EK, dus kunnen we met een 0-1 zege voor Kroatië niet spreken van een verrassing. Luka Modric profiteert van een afgeweerde knal van Kovacic om de enige treffer van de wedstrijd te scoren.

Straks hopen we uiteraard op een mooier schouwspel. Al lijken vier gele kaarten voor de Turken toch wel waarschijnlijk.

Bekijk hieronder het doelpunt uit deze wedstrijd. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Polen - Noord-Ierland

Hier krijgen we wél een verrassing van formaat. Jamie Ward breekt de Poolse harten met een treffer in de blessuretijd. Glik is de schlemiel, hij liet Ward zomaar uit z'n rug weglopen. Doen Lewandowski en co. het beter vanavond?

Duitsland - Oekraïne

Na de verrassing in match twee komen we bij de kraker van de speeldag. Duitsland is één van de uitgesproken favorieten om dit EK te winnen. Ze beginnen meteen goed, die snoodaards van Die Mannshaft.

Müller maakt er in de tweeëntwintigste minuut al 1-0 van op voorzet van Özil. Toch scoort Konoplyanka nog voor de rust tegen. Na de koffie is het lang nagelbijten voor onze freunden in de lederhosen, maar Özil en opnieuw Müller slepen het team van Löw over de streep.

Bekijk hieronder de doelpunten uit deze wedstrijd. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.