EK-dagboek Nog 28 nachten slapen: twee sloebers, was en plas, maar ook... uien versnijden met Sander

Redactie vanuit Bordeaux
| 0 reacties
Nog 28 nachten slapen: twee sloebers, was en plas, maar ook... uien versnijden met Sander

Nog 28 nachten slapen en België is... Europees kampioen! De redactie van Voetbalkrant.com is aanwezig in Frankrijk om onze Rode Duivels te volgen. In ons (foto)dagboek kunnen jullie onze belevenissen op de voet volgen.

We beginnen zoals we gisteren geëindigd zijn. Met die côte-à-l'os die we gisterenavond op de barbecue hebben gegooid. Om het met de woorden van een niet nader-genoemde collega te zeggen: "Het was een lekker pieleke vlees."

Misschien wel een beetje veel...

Over naar de orde van de dag. En het was wederom lachen, gieren, brullen. Want wat gebeurt er als je Cédric De Volder en Sander De Graeve alleen naar een winkel stuurt?

Wel, dan komen de heerschappen terug zonder de benodigdheden waarvoor ze waren vertrokken, maar wel met een leuk verhaal. De beelden spreken voor zich.

De laatste van de twee is overigens kok van dienst vanavond, het wordt een pastaatje. Enig probleem: de traantjes borrelen op bij het versnijden van uien. Oplossing: een ski-bril. Ja, inderdaad. We denken hetzelfde...

De huishoudelijke taken moeten overigens ook worden uitgevoerd. De kans is immers niet onbestaande dat onze redactie een maand moet overleven in Frankrijk. Hoe we dat weten? Onze glazen bol-van-dienst heet Football Manager.

En dus wordt de was en plas gedaan. Voor de duidelijkheid: er is constant een team stand-by in Bordeaux, terwijl een tweede groepje journalisten Frankrijk rondtrekt om wedstrijden te volgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties