De Condé vol vertrouwen: "We houden rekening met amper 1 uitgaande transfer, want de ambitie van Genk is te groot"
Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties

Dimitri De Condé vol vertrouwen: "We houden rekening met 1 uitgaande transfer, want de ambitie van Genk is te groot"

De Condé vol vertrouwen: "We houden rekening met amper 1 uitgaande transfer, want de ambitie van Genk is te groot"
Foto: © SC

KRC Genk gooide na de jaarwisseling hoge ogen in de competitie en volgend seizoen begint de ploeg van Peter Maes dan ook als één van de outsiders aan het kampioenschap. De ploeg samenhouden is de eerste stap richting succes.

Als het van technisch directeur Dimitri De Condé afhangt, dan zal Genk niet snel één van zijn sterkhouders laten gaan. De Condé houdt rekening met één uitgaande transfer, als het aankomt op sterkhouders.

“We zitten niet in de situatie dat we heel veel jongens moeten laten gaan. De ambitie van KRC Genk is gewoon ook té groot”, zegt De Condé in een gesprek met Voetbalkrant.com. “En wat betreft de jonge jongens waar interesse voor is: die willen bij ons blijven en zijn mee in ons verhaal gestapt.”

"We hebben alternatieven achter de hand"

Dimitri De Condé

Maar mocht het nodig blijken, dan heeft Genk zijn huiswerk toch al gemaakt. “Je moet natuurlijk altijd waakzaam blijven. Er kan nog veel gebeuren, en zeker eind augustus."

"Op dit moment heb ik er echt vertrouwen in dat we de uitgaande transfers van onze sterkhouders tot één kunnen beperken. En mochten het er toch nog meer zijn, dan hebben we alternatieven achter de hand.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties