Zorgen voor Lokeren? Patosi betrokken bij auto-ongeval, Persoons nog steeds out

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Lokeren
| 0 reacties
Zorgen voor Lokeren? Patosi betrokken bij auto-ongeval, Persoons nog steeds out
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Georges Leekens blies dinsdagvoormiddag een eerste keer verzamelen geblazen bij Sporting Lokeren. De ervaren oefenemester mocht meteen 25 spelers verwelkomen op het trainingsveld, al waren ook enkele jongens niet op de afspraak.

Zo was er nog geen spoor van Ayanda Patosi, Jaja Coelho, Evariste Ngolok en Koen Persoons. Patosi – die in Zuid-Afrika een ongeval had met de wagen, het zou nog wel meevallen – was nog onderweg, net als Coelho.

Leekens maakte zich er geen zorgen om. In principe komen beide heren woensdag aan en zijn ze meteen in staat om te trainen. “Al moet je dat altijd afwachten na zo’n lange reis”, aldus de coach van de Waaslanders.

Persoons nog steeds out

Waar ze zich bij Lokeren wellicht meer zorgen over maken, is de blessure van Koen Persoons. De ervaren middenvelder is nog steeds niet de oude na een blessure die hij vorig seizoen opliep.

Die vervelende kwetsuur hield Persoons vorig seizoen al maanden aan de kant, maar daar lijkt het nu niet bij te blijven. Het is nog niet duidelijk wanneer hij opnieuw de oude zal zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties