Praet droomt van Sevilla, Sevilla-fans dromen van Praet, maar club heeft bijna andere middenvelder beet

Caroline Tonnelier
| 3 reacties
Praet droomt van Sevilla, Sevilla-fans dromen van Praet, maar club heeft bijna andere middenvelder beet

Er lijkt geen beweging te zitten in de transfer van Dennis Praet naar Sevilla. En daar lijken een aantal fans van de Spaanse club stilaan wanhopig van te worden.

De speler zelf wil graag naar Sevilla, maar die club is (voorlopig) niet bereid om het door Anderlecht gewenste transferbedrag op tafel te leggen. Praet zou wel willen wachten op de EL-winnaar, maar niet eeuwig.

En hoe zit het met de interesse van andere clubs? Die is er zeker. Zo zou Middlesbrough nu ook opnieuw in de dans springen. Volgens Estadio Deportivo zouden de geïnteresseerde clubs echter liever nog een jaartje wachten. Dan is Praet immers een vrije speler, want in 2017 loopt zijn contract af.

Een aantal Sevilla-fans ziet het helemaal zitten met Praet en wordt stilaan ongeduldig. Dat de club nu wel bereid lijkt te zijn om een bedrag rond de 10 miljoen euro neer te tellen voor Las Palmas-middenvelder Roque Mesa kan er helemaal niet in.

"Ik stel mij de gezichten van Praet en Ben Yedder voor, als ze ontdekken dat ze meer betalen voor Roque Mesa, na onderhandelingen van enkele dagen, terwijl ze al twee jaar wachten" en "Ik ga een dutje van een maand doen: zo lang zal het nog duren voor Sevilla een speler van 10 miljoen haalt zoals Praet", zijn enkele reacties op Twitter.

In elk geval hopen ze dat de centen die binnenkomen voor Krychowiak in de eerste plaats gespendeerd worden aan Praet en Ben Yedder, een ander target dat al lang op het verlanglijstje van Sevilla staat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties