Rode Duivel en Karl Vannieuwkerke halen uit: "De tactische trainingen van jouw dochter bij de U11 van Diksmuide"

Rode Duivel en Karl Vannieuwkerke halen uit: "De tactische trainingen van jouw dochter bij de U11 van Diksmuide"
Foto: © photonews

Marc Wilmots heeft al heel veel kritiek over zich gekregen, maar tv-presentator Karl Vannieuwkerke doet daar nu nog een schepje bovenop. Hij onthulde een sms'je dat hij van één van de Rode Duivels kreeg.

Vannieuwkerke zegt in HUMO niet van wie het sms'je kwam, maar aan duidelijkheid liet het niets aan de verbeelding over. "Ik heb een sms gekregen van één van de Rode Duivels waarin stond: 'de tactische oefeningen die wij op training hebben gekregen, die doet jouw dochter ook bij de U11 van Diksmuide". Die spelers zitten allemaal bij grote clubs en trainen met toptrainers, dus ze weten wel hoe het moet", vertelt Vannieuwkerke in het weekblad.

Ook zijn people management skills - één van de dingen waar Wilmots niet op werd afgerekend - kregen een knauw door Vannieuwkerke. "Nee, hij is de man van de schouderklopjes. Maar als ik met jou samenwerk en ik geef jou elke dag een schouderklopje, dan heeft dat na vier dagen toch geen effect meer? Alleen als je het sporadisch doet, heeft het effect. Nee, die tactiek is gewoon op."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties