Nieuwe naam voor Anderlecht met mooie adelbrieven, maar Zenit zit ook achter zijn veren

Nieuwe naam voor Anderlecht met mooie adelbrieven, maar Zenit zit ook achter zijn veren
Foto: © photonews

Anderlecht is bij zijn zoektocht naar een flankaanvaller uitgekomen bij het Griekse PAOK. Daar loopt immers een Slovaakse winger rond die wel interessant is.

Het gaat om Robert Mak, een 25-jarige rechtsvoetige flankaanvaller die echter liefst op de linkerkant speelt. Hij kan echter ook als rechterwinger en als centrale aanvaller uitgespeeld worden. Hij was met Slowakije actief op het EK in Frankrijk.

De Slovaak scoorde vorig seizoen in 46 officiële matchen voor zijn club maar liefst twintig goals. Daarvan 9 in Europa. In de kwalificatiematchen voor de Europa League scoorde hij er zes, want PAOK moest drie voorrondes spelen vooraleer in de eigenlijke Europa League terecht te komen.

3,5 miljoen euro

Mak is een pure winger die makkelijk scoort. Maar dat is nog anderen opgevallen. Anderlecht heeft reeds een bod gedaan bij PAOK van naar verluidt om en bij 3,5 miljoen euro, maar ook Zenit St. Petersburg en Bologna zouden hem op hun lijstje staan hebben. Navraag leert dat de onderhandelingen met de speler ook al opgestart zijn, maar die is er nog niet helemaal uit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties