Reactie Anderlecht voor de euro's en de gemoedsrust

Anderlecht voor de euro's en de gemoedsrust
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht moet vanavond de stugge Russen uit Rostov in eigen huis verslaan of op een gelijkspel van minder dan twee goals houden om in de reguliere speeltijd door te stoten naar de laatste voorronde van de Champions League. Maar binnen de club is iedereen ervan overtuigd...

Anderlecht kan in zijn sterkste opstelling aantreden tegen Rostov. Dat wil zeggen: er zijn geen geblesseerden, maar Kara is wel nog drie matchen geschorst voor natrappen vorig seizoen en Stefano Okaka is volledig uit de gratie gevallen. Idrissa Sylla zal dus de spits bevolken en Bram Nuytinck neemt zijn plaats naast De Maio weer in.

Voor Anderlecht hangt er wel het één en ander van af. Eerst en vooral het financiële aspect, maar ook de gemoedsrust binnen de club. Indien ze doorstoten zijn ze al zeker van de Europa League voor de rest van het seizoen en dat zou al een hele opluchting zijn. De ploeg is immers nog in opbouw en er worden nog een aantal versterkingen verwacht.

Het gaat een gesloten match worden

"Het is een sterke ploeg", zei René Weiler gisteren over de tegenstander. "Maar wij zullen er klaar voor zijn. Iedereen heeft er vertrouwen in. Volgens mij gaat het een gesloten match worden."

Interessant gokje

Als paars-wit bij de rust achterstaat en toch nog aan het langste eind trekt, krijgt u bij Unibet al 26 keer uw inzet terug. En als u een nieuwe klant bent, krijgt u van Unibet ook nog eens 60 euro welkomsbonus. Ga het hier gauw ontdekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties