"Het verschil tussen Witsel en Pogba? Ik zie er slechts één"

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
"Het verschil tussen Witsel en Pogba? Ik zie er slechts één"

Paul Pogba staat op het punt om te vertrekken bij Juventus. En dus is de Italiaanse landskampioen op zoek naar een vervanger voor de sterke middenvelder. En daarbij denken ze aan Axel Witsel.

De opvolger worden van Paul Pogba: dat wordt uiteraard een heuse uitdaging. Zenit-coach ziet weinig verschil tussen beide spelers.

"Misschien is het enige verschil de leeftijd. Op het EK hebben we allemaal gezien dat Pogba nog enige ervaring mist. Witsel heeft persoonlijkheid en kan overal op het middenveld spelen." Zo kan de Rode Duivel volgens Lucescu ook Marchisio vervangen en kan hij in steun van de aanval spelen.

Ergens hoopt de trainer van de Russen toch nog dat Witsel, die nog een contract voor één seizoen heeft, iets langer blijft. "Hij wil vertrekken, maar hij is een fantastische kerel en zal geen problemen maken of een transfer afdwingen", aldus Lucescu.

Volgens de coach zal Witsel dan ook alleen vertrekken als er een goed bod komt, zowel voor Zenit als voor Witsel zelf. "Misschien kunnen we hem nog overtuigen om te blijven", zo blijft hij hopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties