Boskamp mijmert: "Vroeger had Anderlecht zijn zaakjes nu al in orde"

Redactie
| 8 reacties
Boskamp mijmert: "Vroeger had Anderlecht zijn zaakjes nu al in orde"

Iedereen heeft wel zijn zegje te doen na de uitschakeling van Anderlecht in de voorrondes van de Champions League. Vooral Johan Boskamp is hard richting bestuur toe.

Nochtans was een uitschakeling ingecalculeerd beweert men bij Anderlecht. Boskamp zegt dat de ploeg klaar had moeten zijn, maar bij paars-wit moeten ze een moeilijke evenwichtsoefening maken tussen kwaliteitsvolle transfers en budget. Maar daar heeft Boskamp geen oren naar.

"Die wedstrijd tegen Rostov was niet om aan te gluren!", aldus Boskamp in Het Belang van Limburg. "Positioneel was het zo slecht. Ze halen nu een Pool en een Spanjaard, terwijl je normaal al voor 99% klaar moet zijn. Ze zitten met blessures, dat is waar, maar vroeger waren de zaakjes tegen deze tijd al in orde."

Vroeger zou dit niet gebeurd zijn

"Vroeger zou zoiets niet gebeurd zijn. Toen bepaalde Anderlecht de Belgische markt en gingen de beste spelers van de competitie naar het Astridpark. Nu gaan ze naar het buitenland. Dat ligt natuurlijk niet alleen aan Anderlecht zelf. De tijden en financiële verhoudingen zijn veranderd", aldus Boskamp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties