"Het is goed nieuws dat Deschacht straks terugkomt"

Redactie
| 35 reacties
"Het is goed nieuws dat Deschacht straks terugkomt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht speelde gisteren een goeie match tegen KV Kortrijk, maar één zwaluw maakt de lente nog niet. Een uitspraak die Marc Degryse ook onderlijnt. "Het waren maar Moeskroen en Kortrijk."

Al zag Degryse wel positieve zaken. "Knap hoe Weiler lessen en conclusies trekt. Nieuwe mensen krijgen kansen. Geen N'Sakala, Di Maio of Sylla meer. Teodorczyk oogde fit en werkte hard, Chipciu bewees in potentie ook kwaliteit te hebben en van Capel weten we wat hij kan brengen als hij fit is", aldus Degryse in HLN.

"Op aanvallend vlak komt het wel goed met Anderlecht. En op het middenveld is er talent genoeg. De wisselwerking tussen Dendoncker, Tielemans en Defour liep niet voor de eerste keer uitstekend. Het publiek heeft nu duidelijk ook door dat Defour best blijft. Misschien dat hun steun Steven toch nog kan overtuigen om te blijven."

Het is nog wachten of de defensie stabiel kan blijven - Marc Degryse

Maar achteraan is er wel nog een probleem. "Het is enkel nog wachten of de defensie stabiel kan blijven. Nuytinck maakte toch een domme penaltyfout en ook Kara zag er niet altijd zeker uit. Het is goed nieuws dat Deschacht terugkomt. Hoe dan ook is dit een hoopgevende prestatie. Een opsteker voor Slavia Praag. Al moeten we zeker ook niet euforisch doen. Kortrijk en ook Moeskroen vorige week zijn geen ploegen die play-off 1 zullen spelen."

Nuytinck ging pijnlijk in de fout.

Kara was ook niet altijd betrouwbaar.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties