Het gaat spannend worden in 1B: "Iedereen kan punten pakken tegen Antwerp"

Het gaat spannend worden in 1B: "Iedereen kan punten pakken tegen Antwerp"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Opmerkelijk na 1 speeldag in eerste nationale B: alle vier de wedstrijden eindigden op een gelijkspel. En dus zijn de hoofdrolspelers nu al duidelijk: "Dit wordt een erg spannende competitie."

Ivan Yagan had een duidelijke kijk op de wedstrijden van de eerste speeldag: "Het toont toch wel aan dat alle ploegen dicht bij elkaar liggen", aldus de aanvaller van Cercle Brugge.

"Volgende week een moeilijke match tegen Lierse? Ach, laat ons nu maar echt zeggen dat alle wedstrijden lastig zullen worden. Er zal geen enkele keer op voorhand kunnen gezegd worden wie de favoriet is. Antwerp blijft titelkandidaat, maar iedereen kan van hen punten afnemen ook."

Vanderbiest: "Het wordt een erg open competitie"

En dat beseffen ze ook bij The Great Old: "Ik heb van het eerste weekend drie wedstrijden gezien", aldus voetbaldier Fred Vanderbiest. "En ik moet zeggen dat het niveau hoog ligt en iedereen aan elkaar gewaagd is. Het wordt een erg open competitie. We zullen dus continu de focus moeten houden en zullen niet ongeconcentreerd aan matchen mogen beginnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties