Bart Verhaeghe: "Zal ons de kans bieden op alle vlakken de lat een stuk hoger te leggen"

Caroline Tonnelier
| 24 reacties
Bart Verhaeghe: "Zal ons de kans bieden op alle vlakken de lat een stuk hoger te leggen"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge bestaat 125 jaar en dat moet uiteraard gevierd worden. Zo stond donderdag een spelersreünie op het programma, waarop heel wat oud-spelers present tekenden.

Bart Verhaeghe sprak zich uit over de toekomstambities. "Club Brugge moet nog minstens 125 jaar meegaan", zo wordt de voorzitter geciteerd op de clubwebsite. Hij voegde er nog aan toe dat Club Brugge al een topclub is, maar nog groter wil worden.

Een belangrijke volgende stap is de bouw van een nieuw stadion. "Het objectief is om zeker in 2020 in de nieuwe voetbalarena met een capaciteit van 40.000 toeschouwers te spelen. Het wordt een topstadion waar iedereen zijn gading in zal vinden. Het zal ons op alle vlakken de kans bieden de lat nog een flink stuk hoger te leggen."

Dit seizoen wil blauw-zwart ook schitteren op het hoogste niveau. "We willen ons land ook in de Champions League zeer waardig vertegenwoordigen. Hopelijk is het lot ons op 25 augustus in Monaco gunstig gezind."

Al beseft hij dat het niet makkelijk wordt. "Laat ons vooral duimen op het juiste moment een topvorm beet te hebben om een goede tegenstander de gepaste repliek te bieden. We realiseren ons zeer goed Manchester United niet te zijn, maar dat betekent niet dat we andere ploegen geen pijn kunnen doen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties