Al Jazeera deed nog ultieme poging voor Defour en wou Anderlecht verlossen van... Okaka

Al Jazeera deed nog ultieme poging voor Defour en wou Anderlecht verlossen van... Okaka
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Steven Defour heeft uiteindelijk dan toch voor Burnley gekozen. Anderlecht kreeg zijn zin, want ze wilden de middenvelder liever naar Engeland brengen waar zij meer geld kregen. Nochtans wou Al Jazeera gisteren nog een serieuze inspanning doen.

De onderhandelaars uit het Midden-Oosten gooiden gisteren hun ultieme troef op tafel: indien Anderlecht zich inschikkelijk toonde in het dossier van Steven Defour zouden ze nog een extra geste doen en paars-wit proberen verlossen van Stefano Okaka. Ze hadden een club voor hem gevonden, maar Anderlecht drukte toch door voor Burnley.

Okaka, een tikkende tijdbom bij Anderlecht.

En dus viel dat plan al in het water. Bij de Brusselaars weten ze trouwens niet goed wat ze met de Italiaan moeten aanvangen. Momenteel is er geen enkel concreet aanbod binnengelopen en René Weiler lijkt niet van plan hem nog op te nemen in de A-kern. De bonkige spits kostte Anderlecht zo'n drie miljoen euro en hij heeft nog een (dikbetaald) contract voor drie seizoenen.

Op de jongens uit het Midden-Oosten moet Van Holsbeeck alvast niet meer rekenen, want die waren bijzonder in hun wiek geschoten nadat de transfer van Steven Defour mislukte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties