Exclusief: 'Vergeten Belg' is op de terugweg naar de Jupiler Pro League

Timothy Collard Johan Walckiers
Timothy Collard en Johan Walckiers
| 7 reacties
Exclusief: 'Vergeten Belg' is op de terugweg naar de Jupiler Pro League
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfermercato loopt stilaan op zijn laatste benen en heel wat ploegen zijn nog op zoek naar die ene witte merel. Voor onze Belgische ploegen luistert die witte merel mogelijk naar de naam Viktor Klonaridis.

Klonaridis is een Griekse Belg van 24, die momenteel onder contract staat bij Panathinaikos. Bij die club is Klonaridis evenwel niet zeker van een basisplaats en daarom dringt een transfer zich stilaan op.

Een terugkeer naar de Belgische velden, waar de winger in 2013 al een jaar bij Moeskroen speelde, lijkt in de maak. Volgens onze bronnen hebben twee clubs uit de Jupiler Pro League hun oog laten vallen op Klonaridis: Standard en Sporting Lokeren.

2 miljoen euro... of toch niet?

Bij beide ploegen mag er nog wel iets bij en een speler als Klonaridis zou dan zeker en vast welkom zijn. De 24-jarige flankspeler is snel, heeft een actie in huis en is vrijwel onmiddellijk inzetbaar. Voorts zijn ook het Cypriotische Omonia Nicosia en het Portugese Belenenses geïnteresseerd in onze landgenoot.

In eerste instantie was er sprake van een transferprijs van maar liefst 2 miljoen euro, maar mogelijk hoeven geïnteresseerde ploegen lang niet zoveel geld op te hoesten om Klonaridis binnen te halen. Het is hoe dan ook uitkijken naar hoe de zaak de komende dagen zal evolueren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties