Nog twee drukke weken voor Van Holsbeeck: Sylla, De Ceglie, Lombaerts,...

Nog twee drukke weken voor Van Holsbeeck: Sylla, De Ceglie, Lombaerts,...
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck heeft nog twee drukke weken voor de boeg. Derrick Tshimanga heeft alvast zelf de knoop doorgehakt. De linksachter die de voorbije seizoenen actief was bij Racing Genk gaat niet in het Astridpark aan de slag.

Tshimanga had er eerste goeie hoop in, maar toen hij van René Weiler niet één keer een uitnodiging kreeg om bij de eerste ploeg te komen meetrainen, gaf hij er zelf de brui aan. Hij heeft beslist dat hij elders zijn kansen gaat wagen. Intussen is Anderlecht echter nog steeds op zoek naar een linksachter.

Paolo De Ceglie blijft daarbij trouwens in beeld. De bij Juventus overbodige linksachter is echter ook geen goedkope jongen en dus kijkt paars-wit de kat nog even uit de boom. Aangezien Anderlecht ook nog op zoek moet naar een nieuwe centrale verdediger lijkt de zomer van Herman Van Holsbeeck goed gevuld te worden.

Vertrekt ook Sylla nog?

En dan is er nog het transferdossier van Nicolas Lombaerts, dat nu misschien op de achtergrond verdwijnt. De prioriteit lijkt immers om een rechtsvoetige verdediger vast te leggen. En dan is er nog Idrissa Sylla die misschien vertrekt, al wil Anderlecht dat liever niet. Maar in dat geval is er ook nog een spits nodig...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties