Messi en Suarez schieten sterk Barcelona in spektakelstuk voorbij Charly Musonda Jr en co

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 5 reacties
Messi en Suarez schieten sterk Barcelona in spektakelstuk voorbij Charly Musonda Jr en co

FC Barcelona heeft de start van de Primera Division niet gemist. De uittredende Spaanse kampioen kende weinig moeite met Real Betis en won uiteindelijk met ruime 6-2 cijfers.

FC Barcelona kende in het eigen Camp Nou een blitsstart en kwam al vroeg op voorsprong via Arda Turan. Een kwartiertje later hing Castro de bordjes in evenwicht na een mooie vrije trap. Barça bleef zoeken naar een nieuwe voorsprong, maar het doelhout verhinderde Messi van zijn eerste goal.

Comfortabel de kleedkamers in

Net voor rust was het dan toch twee keer raak voor de Catalanen. Messi knalde de thuisploeg met een snoeihard schot op voorsprong, Suarez dikte aan tot 3-1. Na de koffiepauze zorgden Suarez en Messi met ieder hun tweede van de avond voor een riante 5-1 voorsprong.

Vreugde bij FC Barcelona

Suarez vervolledigde zijn hattrick in het slot, Castro milderde tot 6-2 met zijn tweede van de avond. Barcelona heeft zijn seizoensstart niet gemist en gaat - uiteraard - meteen aan kop in de Primera Division. Charly Musonda Jr begon bij de bezoekers op de bank, maar mocht ruim een halfuur voor tijd invallen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties