Geen reden tot paniek bij OHL na matige start: "Daar moeten we lessen uit trekken"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 4 reacties

Din Sula ziet het goedkomen met OHL na zeer matige start in 1B

Geen reden tot paniek bij OHL na matige start: "Daar moeten we lessen uit trekken"

Oud-Heverlee Leuven is desastreus aan het nieuwe seizoen gestart met een povere 2 op 9. De ervaren Jeroen Simaeys was zeer ontgoocheld met dat resultaat, voor zijn jonge ploegmaat Din Sula is er nog geen reden tot paniek.

"Twee punten verloren, maar dat overkomt ons wel vaker de laatste tijd", klinkt het bij Jeroen Simaeys. "Net zoals in Lommel krijgen we in het slot nog een goal tegen. Dat moet gewoon beter. We staan opnieuw twee keer voor en geven het toch nog uit handen. Dat is iets weer we in moeten groeien en volwassener in moeten leren worden."

Opnieuw voorsprong uit handen

De piepjonge Din Sula bedankte Emilio Ferrera voor het vertrouwen en zorgde voor de openingsgoal. De ontgoocheling overheerste echter. "We maakten de 1-2, maar dan komt die late gelijkmaker nog. Dat deed heel veel pijn. Hier zat veel meer in voor ons, de groep is zeer ontgoocheld", aldus Sula op de clubwebsite.

Als we zo verder blijven werken, dan komt het zeker goed - Din Sula

Met een 2 op 9 is er sprake van een hele slechte start van de Leuvenaars. "Het voetbal in de Proximus League gaat er agressiever aan toe en daar moeten we lessen uit trekken. Maar als we zo verder blijven werken, dan komt het zeker goed. Er is heel wat kwaliteit aanwezig in de groep en we kunnen absoluut beter dan de eerste drie matchen", besluit Sula.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties