Dit zijn de namen die Van Holsbeeck in het vizier heeft, met een oude bekende
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 33 reacties

Anderlecht wil Massimo Bruno terughalen naar het Astridpark

Dit zijn de namen die Van Holsbeeck in het vizier heeft, met een oude bekende
Foto: © photonews

Nog zes volle dagen heeft Herman Van Holsbeeck om zijn kern volledig te maken. En daar wordt werk van gemaakt. De komende dagen wordt er met deze jongens en hun clubs duchtig onderhandeld.

Eén naam is al zo goed als zeker. Jakub Brabec komt als vervanger van Sebastian De Maio. De Tsjech stond al langer in de belangstelling van Anderlecht en maakte gisteren nog een treffer voor Sparta Praag in de wedstrijd tegen SonderjyskE en zorgde zo mee voor de EL-kwalificatie. De 24-jarige rechtsvoetige verdediger zal in de komende dagen zijn contract tekenen bij paars-wit. Anderlecht betaalt zo'n 2,5 miljoen euro voor hem.

Brabec komt naar Anderlecht, dat 2,5 miljoen euro voor hem zal betalen.

De volgende naam op het lijstje is een oude bekende: Massimo Bruno. De aanvaller maakte tussen 2012 en 2014 furore bij Anderlecht en verhuisde daarna naar RB Leipzig. Daar wou hij kijken of hij kans maakte op een basisplaats in de Bundesliga, maar dat lijkt er niet van te komen. Bruno is nu prioriteit nummer 1 als vinnige aanvaller die Anderlecht zoekt.

Vandaag wordt er ook weer gesproken met Zenit St.-Petersburg. Van Holsbeeck hoopt dat de Russen intussen hun vraagprijs voor Nicolas Lombaerts laten zakken hebben nu de zomermercato op zijn einde loopt. Lombaerts blijft een belangrijke transfer voor Van Holsbeeck, die hem als leider van de defensie wil aanwerven.

Massimo Bruno is de optie voor de vinnige aanvaller die Weiler wil. Lombaerts blijft een prioriteit en men hoopt dat Zenit wil meewerken, net als Steaua Boekarest met Nicolae Stanciu.

En dan is er nog het dossier van de extra middenvelder. Ook daarin wil Anderlecht zwaar inzetten, maar niet de negen miljoen die eerder werd aangegeven. De Brusselaars willen ver gaan, maar geen onnodig precedent van een recordtransfer zetten. Als Steaua wil meewerken, hebben ze wel een mooie aanbieding klaarliggen.

Maar eerst en vooral richt men de pijlen op Markus Henriksen van AZ. Die onderhandelingen lopen vlotter aangezien er geen andere aanbiedingen binnenkwamen voor de Noor.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties