Staat Wanderson in de toekomst voor cruciale keuze tussen de Rode Duivels en Brazilië? "Lang zal ik er niet over twijfelen"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties

Wanderson (21) wil via RB Salzburg in de kijker spelen van

Staat Wanderson in de toekomst voor cruciale keuze tussen de Rode Duivels en Brazilië? "Lang zal ik er niet over twijfelen"
Foto: © photonews

Met Roberto Martinez aan het roer krijgen we de komende maanden mogelijk enkele debutanten bij de Rode Duivels. Voorlopig koos de Spanjaard nog voor de vertrouwde namen, maar dat kan in de nabije toekomst veranderen.

Heel wat beloftevolle Belgen zitten namelijk nog in de wachtkamer. Zo ook de 21-jarige Wanderson. De Braziliaanse Belg ruilde Getafe deze zomer in voor RB Salzburg en greep vorige week nog nipt naast de Champions League-poules.

Voor Wanderson is interlandvoetbal geen vreemd gegeven. "Ik speelde voor de Belgische U16 en zat vorig jaar in de préselectie van Jong Brazilië", aldus de winger bij Voetbalkrant.com.

Zowel Brazilië als België zijn toplanden in het internationale voetbal

"Voor wie ik indien de vraag zich stelt zou kiezen? Als er een van de twee landen zich aandient, zal ik even moeten nadenken, maar lang zal ik niet twijfelen."

"Zowel Brazilië als België zijn toplanden in het internationale voetbal. Mijn vader (Wamberto, red.) zal met zijn ervaring mij kunnen helpen in de beslissing. Tot het zover is, focus ik met volledig op de club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties