Ferrera ziet veel kwaliteit bij twee nieuwkomers

Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit Namur
| 14 reacties
Ferrera ziet veel kwaliteit bij twee nieuwkomers
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

De twee ex-spelers van Lyon maakten hun debuut in de tweede helft van de oefenmatch tegen Olympique Marseille. Ze lieten meteen hun kwaliteiten zien.

Tijdens de rust trapten de recente aanwinsten Ishak Belfodil en Farès Bahlouli wat balletjes met assistent-trainer Eric Deflandre. Vooral de technische kwaliteiten van Bahlouli vielen meteen op.

"Bahlouli is inderdaad een héél technische speler. Bovendien is hij ook krachtig en snel op de eerste meters. Hij pakt makkelijk een mannetje", beschreef Ferrera zijn nieuwe talentvolle middenvelder.

Belfodil

"Belfodil is een harde werker. Hij weet hoe het spelletje werkt en kan ook een man uitschakelen. Hij kan met zijn lengte (1m92 nvdr) ook als afspeelpunt dienen", zei Ferrera na de oefenpot tegen Marseille.

Standard won uiteindelijk gemakkelijk met 3-0, Belfodil maakte het laatste doelpunt. Yannick Ferrera verwacht veel van de twee nieuwkomers. "Dat doelpunt zal Belfodil vertrouwen geven. Ze hebben allebei een zeker potentieel. We hopen dat ze zich snel aanpassen zodat we ze volgende week zondag al kunnen inzetten tegen Genk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties