Reactie Spajic maakte zijn - niet zo evidente - debuut: "Nog nooit daar gespeeld"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 0 reacties
Spajic maakte zijn - niet zo evidente - debuut: "Nog nooit daar gespeeld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zal je maar gebeuren: amper een week bij een nieuwe club zitten en moeten debuteren op een positie... die je nog nooit eerder speelde. Maar Uros Spajic trok zijn streng.

Spajic werd op de allerlaatste dag aangetrokken als vervanger voor Sébastian De Maio en Michaël Heylen. Maar de centrale verdediger moest zich aanpassen. "Het was voor mij de allereerste keer dat ik als rechtsachter speelde", aldus de rechtsvoetige centrale verdediger. "Ik heb toch plezier beleefd aan mijn debuut. En ik hoop elke match beter te doen."

Maar een langetermijnoptie is Spajic nu ook weer niet op de rechtsback. "Ik ben gekomen als centrale verdediger, meer ga ik daar niet over zeggen", lachte hij. Zijn coach was echter wel tevreden: "Hij heeft een goeie match gespeeld", vond Weiler. "Hij heeft ook offensief iets bijgedragen. Ik ben blij voor hem, want het was geen cadeau."

Er waren vooraf twijfels over Spajic omdat hij bij Toulouse enkel bankzitter was, maar er zit potentieel in. "Over die periode bij Toulouse wil ik niet te veel praten. Ik heb er blessures gekend en er speelden ook andere redenen. Ik heb de knop omgedraaid. Ik ben nu hier en wil hier winnen", aldus Spajic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties