Reactie Ferrera reageert na woelige week aan Den Dreef

Ferrera reageert na woelige week aan Den Dreef

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven hield tegen Lommel United een puntje thuis. Veel schiet het team daar echter niet mee op. Het was wel een moeilijke week rondom de Leuvenaars, maar daar hadden spelers en staff niet al te veel last van.

"De eerste helft was niet goed van ons. Lommel was heel matuur en aanwezig, op punten stonden zij op kop aan de rust. Toen we met tien man kwamen zijn we beter geworden, op een of andere gekke manier", begon Emilio Ferrera zijn uitleg na de partij tegen Lommel United.

Er waren toch een aantal dingen die de coach stoorden: "Er waren mensen die echt wilden winnen vandaag en ons vooruit stuwden, zoals er ook een aantal waren die dat niet deden", aldus de coach van OHL. En ook wat er in de slotfase gebeurde was pijnlijk, met nog een tegentreffer in minuut 93.

Slachtoffer van onze naïviteit

"In extra tijd komt er nog een corner en een vrije trap die we beiden rechtstreeks trappen. Daarin moeten we misschien nog groeien om daar meer onze tijd te nemen. We zijn het slachtoffer van onze naïviteit geworden in die acties, maar tegen een goed spelend Lommel is een punt al bij al niet slecht."

Het schandaal van de voorbije week waarbij Jimmy Houtput ontslag nam? "Dat heeft geen invloed gehad op de spelers of de staf, dat is meer iets dat zich boven ons hoofd afspeelt. Dit kan je niet vergelijken met de zaak van vorig seizoen, dit is op bestuurlijk niveau", besloot Ferrera.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties