Er is één trainer in eerste klasse die rode kaarten aantrekt

Sander De Graeve
Sander De Graeve en Hermès Van Damme
| 2 reacties
Er is één trainer in eerste klasse die rode kaarten aantrekt
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Over de rode kaart van Paulussen van zondagavond vloeide al veel inkt. Sowieso had er iemand van KV Mechelen rood moeten krijgen, maar Mats Rits leek de meest aangewezen persoon. In de rand vonden we nog een opmerkelijke statistiek, niet over Rits, wel over zijn coach.

Telkens Yannick Ferrera overneemt bij een team, lijkt die ploeg plots een pak meer rode kaarten te pakken. Sinds zijn debuut als hoofdtrainer bij KV Mechelen keken de Kakkers al aan tegen drie rode kaarten in vier wedstrijden.

Sereen in interviews, maar zet team op scherp

Hij komt vaak sereen over tijdens zijn interviews na de wedstrijden, maar lijkt toch zijn spelers op scherp te zetten voor elke wedstrijd. Toeval of niet, spelers lopen onder zijn leiding tegen een heel wat meer uitsluitingen aan.

Er waren er twee tegen Charleroi en zondag kwam Paulussen er nog bij. Ook bij Standard en Sint-Truiden was dat het geval. Bij STVV kregen zijn spelers vijf rode kaarten te zien, bij Standard moesten zes jongens iets vroeger gaan douchen. Met nu al drie is hij meteen goed op weg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties