'Juventus heeft Witsel dan toch beet, maar ...'

Aernout Van Lindt Diederik Geypen
Aernout Van Lindt en Diederik Geypen vanuit Brussel
| 2 reacties
'Juventus heeft Witsel dan toch beet, maar ...'

Axel Witsel zag eind augustus enkele uren voor het einde van de transferdeadline zijn droomtransfer naar Juventus afspringen. Maar het was een kwestie van uitstel, want de transfer zal er wel degelijk komen.

Er was even interesse uit de Premier League, maar Axel Witsel heeft al eventjes voor zichzelf uitgemaakt dat hij naar Juventus wil gaan. Daar zal hij dus volgend seizoen spelen.

Zenit probeerde zijn contract nog open te breken, maar daar had de Rode Duivel weinig oren naar. Juventus probeerde dan weer een deal in januari te regelen om zo de Russen toch nog enkele miljoen te bezorgen, maar ook dat lijkt steeds minder waarschijnlijk.

Een gratis transfer in juni zal het dus worden. Er is al een voorakkoord gesloten tussen de Oude Dame en Witsel. Hij kan ongeveer 4 miljoen euro per jaar gaan verdienen in Turijn.

Een maand geleden haalden wij vader Thierry Witsel al voor onze camera. Toen was al duidelijk dat een transfer er zat aan te komen in januari of juni. Opgelet: het laden van het filmpje kan even duren:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties