Reactie Biset scoorde tweede own goal tegen Lierse: "Die voorzet kwam te traag"

Biset scoorde tweede own goal tegen Lierse: "Die voorzet kwam te traag"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maxime Biset moet nog twee keer tegen Lierse spelen en tegen dit tempo scoort hij dus zeker vier own goals tegen Lierse. Hij luidde de nederlaag in, maar zag andere problemen dan die own goal.

Al is het natuurlijk wel ongelukkig om twee keer in een topper een own goal te maken. "Ik moet daar staan", aldus Biset. "Maar eigenlijk - en ik weet dat dit dom kan klinken - verwachtte ik die voorzet sneller en harder. Ik had mijn beweging al ingezet, maar de bal kwam te traag. Maar ik ga er niet wakker van liggen."

"We moeten eerder eens kijken hoe het mogelijk is dat er zo makkelijk mag voorgezet worden. We weten dat ze snelle jongens hebben, maar we kunnen daar veel beter op anticiperen", vond de boomlange verdediger.

Frustrerend

Antwerp moet alvast uit een ander vaatje tappen, want ze werden in agressiviteit afgetroefd door Lierse. "Lierse heeft zich ingegraven en als die penalty niet valt, kan er nog iets uit de bus komen voor ons. Maar dit was niet goed genoeg. We hadden de tweede bal nooit. En we kunnen het, want we toonden het de voorbije matchen. Ja, dit is frustrerend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties