Werkloze verdediger wil graag terug naar België: "Het klikte gewoon niet met Stijn Vreven"

Werkloze verdediger wil graag terug naar België: "Het klikte gewoon niet met Stijn Vreven"
Foto: © photonews

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Kent u Hugo Sousa nog? De verdediger speelde de voorbije jaren voor Waasland-Beveren, maar zit sindsdien op een zijspoor en traint momenteel in Portugal bij een tweedeklasser. Hij wacht zijn kans af en sluit een terugkeer naar België zeker niet uit. Al moet er dan iets veranderen.

"Mijn eerste jaar bij Waasland-Beveren was echt goed", aldus Sousa in gesprek met Voetbalkrant.com. "De fans hielden van me, ik was bij de drie beste spelers van de club volgens de fans. Maar na een blessure was ik vier maanden buiten strijd."

En toen liep het mis: "Ik bleef pijn hebben in de voet en uiteindelijk kreeg ik te horen dat mijn operatie eigenlijk slecht was uitgevoerd, waardoor ik opnieuw onder het mes moest. Zo ben ik in totaal 9 maanden kwijt geweest", beseft de onfortuinlijke speler. Die zo erg veel tijd verloor bij de Waaslanders.

Hugo Sousa kon deze zomer naar OH Leuven

Ondertussen gaat het wel opnieuw goed met Sousa: "Ik ben fit en ik train bij een ploegje in de buurt van Porto, in afwachting van een club. België? Ik hou van het land, van de supporters en de fans. Ik kon naar OH Leuven deze zomer, maar ik wil eigenlijk in eerste klasse aan de slag."

Ook een terugkeer naar Waasland-Beveren behoort dan zeker nog tot de mogelijkheden. Al is er een probleem: "Het was een erg mooie club. Maar ik had er wel geen goede relatie met Stijn Vreven. Hij geloofde niet in mij of het klikte alvast niet. Dus dan is een terugkeer moeilijk, al heb ik wel erg veel respect voor de volledige staf bij de Waaslanders."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties