De Witte begreep reactie supporters: "Het publiek heeft recht om kritisch te zijn"

Maxim Cleemput vanuit Mechelen
| 3 reacties
De Witte begreep reactie supporters: "Het publiek heeft recht om kritisch te zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het publiek van KV Mechelen ergerde zich bij momenten aan het slordige spel van geel-rood tijdens de wedstrijd tegen KV Oostende. Volgens kapitein Seth De Witte hebben de fans recht op een mening.

"Het publiek heeft het recht om kritisch te zijn, ze betalen geld om hun ploeg aan het werk te zien. Als het goed gaat, laten ze zich positief opmerken dus mogen ze zich ook negatief uitlaten als het minder gaat. Als speler mag je jezelf daar niet door laten leiden en moet je gewoon zo goed mogelijk je wedstrijd spelen", is de kapitein duidelijk.

Reactie Cocalic

Het waren vooral Edin Cocalic en Anthony Moris die bij momenten het publiek over zich heen kregen na slordig uitvoetballen. De eerste draaide zich halfweg de eerste helft zelfs even om naar de spionkop en liet zijn supporters merken dat hij niet gediend was met al dat gefluit.

KV Mechelen zakt steeds verder weg in het klassement na een aardig begin. Met twaalf punten staat Malinwa op de tiende plaats en met één op twaalf is de start van trainer Yannick Ferrera niet ideaal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties