Reactie "Vond het jammer dat ik geen 11 spelers kon wisselen tijdens de rust"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 5 reacties
"Vond het jammer dat ik geen 11 spelers kon wisselen tijdens de rust"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de euforie van vorige week tegen Eupen, was het nu tijd voor ontnuchtering bij Stijn Vreven en Waasland-Beveren. De oefenmeester was niet mals voor zijn spelers na de 5-0 pandoering op het veld van Standard.

"We zijn goed gestart met goede intenties", opende Stijn Vreven de persbabbel. "Maar daarna gaven we te makkelijk goals weg." Met het gevolg dat zijn ploeg op het half uur al 3-0 in het krijt stond. "Die twee wissels tijdens de rust? Ik vond het jammer dat ik geen 11 spelers kon wisselen", klinkt het.

Vreven startte in een 4-4-2, maar dat pakte duidelijk niet goed uit. "Deze nederlaag is volledig mijn verantwoordelijkheid. Tegen dit Standard heb je een toporganisatie nodig, maar met twee echte spitsen heb je toch minder organisatie. Maar de goals die we slikken hebben natuurlijk niets met de aanvallers te maken", aldus de coach.

Vorige week hebben we wel grinta getoond, vandaag niet

"Dit heeft met mentaliteit en grinta te maken. Vorige week hebben we dat wel getoond, vandaag niet. Wij kunnen enkel voor een resultaat gaan als we met elf voor elkaar door het vuur gaan", besluit Vreven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties