Terugkeer van Raman in de Ghelamco Arena: "Neen, hij is niet efficiënter geworden"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 4 reacties
Terugkeer van Raman in de Ghelamco Arena: "Neen, hij is niet efficiënter geworden"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck neemt het vanavond met AA Gent op tegen Standard. Daar speelt intussen niemand minder dan Benito Raman, Die Vanhaezebrouck al in totaal drie jaar onder zijn hoede had.

Toch wou de Gentse coach niet al te veel kwijt over de jonge spits. "De ontwikkeling van Raman? Het is onze speler niet meer, dus ik moet daar geen mening over hebben", ketste Hein Vanhaezebrouck de eerste vraag over de Gentse spits af.

Ook wanneer men er zijn statistieken van de laatste weken bijhaalt, valt Vanhaezebrouck niet van zijn stoel. "Hij legde bij Standard al hetzelfde parcours af als bij ons. Spelen, niet spelen, gekwetst zijn, opnieuw spelen, dat was bij Gent ook het verhaal."

Bij ons maakte hij ook belangrijke goals, bij Standard nog niet

"Efficiënter? Neen, hij is niet efficiënter geworden. Hij heeft gescoord, maar dat deed hij bij ons ook. Bij ons maakte hij ook belangrijke goals, meer dan bij Standard. Als je 5-0 wint en twee keer scoort, zijn het niet de belangrijkste goals. Maar als je op Club Brugge de 2-3 maakt en ook op Anderlecht scoort…"

"Het waren niet de moeilijkste, maar wel belangrijke doelpunten", sloot Vanhaezebrouck af. Raman zal vanavond ongetwijfeld een hartelijke begroeting krijgen van het Gentse publiek, dat hem nog steeds niet vergeten zal zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties