Reactie Ooit aanstormend talent van RSC Anderlecht, nu routinier bij Charleroi: "Dit is zijn beste seizoen sinds ik hier trainer ben"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Ooit aanstormend talent van RSC Anderlecht, nu routinier bij Charleroi: "Dit is zijn beste seizoen sinds ik hier trainer ben"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er was een tijd dat Christophe Diandy te boek stond als een aanstormend talent bij RSC Anderlecht. Na schaarse speelminuten bij paars-wit trok de timide Senegalees op zijn 21ste naar Charleroi.

Daar is Diandy, bijna 26 ondertussen, aan zijn vierde seizoen toe. De middenvelder trok tussendoor één jaar naar de buren uit Bergen, maar mag zich ondertussen een routinier van het Zwarte Land noemen. Met zijn eerste van het seizoen kroonde Diandy zich woensdag tegen Genk tot matchwinnaar.

De overwinning tegen Genk kwam er met dank aan de eenvoud en nederigheid van Diandy

Charleroi-coach Felice Mazzu haalt de loftrompet voor Diandy boven. "Hij is aan zijn beste seizoen bezig sinds ik hier trainer ben. Hij verricht enorm veel werk in de schaduw, maar zijn teammaats weten dat maar al te goed te appreciëren."

"De overwinning tegen Racing Genk kwam er ook met dank aan de eenvoud en nederigheid van Diandy. Daar vaart het team wel bij, maar ik ben natuurlijk in de eerste plaats blij voor hem."

Senegalezen Diandy en Kouyaté waren goede maten bij Anderlecht
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties