Rode Duivel zat niet op dezelfde golflengte als Martinez: "Stel dat ik na zijn ontslag was gaan verkondigen dat hij een dwaas is"

Redactie
| 1 reacties
Rode Duivel zat niet op dezelfde golflengte als Martinez: "Stel dat ik na zijn ontslag was gaan verkondigen dat hij een dwaas is"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin Mirallas kende onder de nieuwe manager Ronald Koeman een uitstekende start bij Everton FC. De Luikenaar werd zelfs opnieuw Rode Duivel... onder Roberto Martinez met wie het bij The Toffees niet langer boterde.

"We zaten niet op dezelfde golflengte", geeft Mirallas toe in Fan!. "We hadden elk onze eigen mening. Weet je, een relatie met een trainer is zoals die met een vrouw: je bent het niet altijd eens met alles. Maar we zijn altijd on speaking terms gebleven."

Mirallas beseft maar al te goed dat de vuile was buiten hangen zich tegen jou kan keren. Want twee maanden later werd Martinez plots zijn bondscoach.

Het kan snel gaan...

"Het is delicaat om de waarheid te zeggen", gaat Mirallas verder. "Stel dat ik na het ontslag van Martinez bij Everton meteen in interviews was gaan verkondigen dat hij een dwaas is. Of neem nu dat het slecht gaat bij Everton en in november Marc Wilmots hier wordt aangesteld. Het kan heel snel gaan in het voetbal, zoals het cliché zegt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties