Wat met United? Mourinho naar de tribune én slechter dan Moyes en Van Gaal

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Wat met United? Mourinho naar de tribune én slechter dan Moyes en Van Gaal
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City won met een duidelijke 0-4 bij West Brom, maar aan de andere kant van Manchester was er heel wat minder reden tot juichen. De jongens van Mourinho, én Mourinho zelf, kenden een teleurstellende middag.

Temeer omdat José Mourinho het na vandaag zowaar slechter doet dan zijn verguisde voorgangers David Moyes en Luis Van Gaal. Van Gaal haalde bij zijn start op evenveel wedstrijden immers 22 punten, Moyes doet het met 17 zelfs beter dan The Special One, die met 15 achterblijft.

Het 0-0 gelijkspel tegen het Burnley van de geblesseerde Steven Defour zelf was al voldoende reden om zich zó hard op te winden dat de coach naar de tribune vloog. Van de maar liefst 37 schoten ging geen eentje tegen de touwen. Op Twitter worden ze door het scoreloze gelijkspel opnieuw terug in de tijd geduwd.

De vele missers, onder anderen van Ibrahimovic hielpen geenszins. Al moet gezegd worden dat Heaton een fantastische match keepte. De tweede van Ibrahimovic zat er bij veel doelmannen wél in. Opgelet, het laden van de filmpjes kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties