Nieuwe aanpak bij Antwerp: "Geen ruimte meer om buiten de lijntjes te kleuren"

Dirk Pieters
| 14 reacties
Nieuwe aanpak bij Antwerp: "Geen ruimte meer om buiten de lijntjes te kleuren"
Foto: © photonews

Antwerp kan de eerste periode niet meer winnen in eerste nationale B, maar ze kunnen wel scherprechter spelen. Als ze winnen in Roeselare kunnen ze zo Lierse aan die eerste periode helpen. "Het maakt ons niet uit wie die eerste periode wint", klinkt het in de Antwerpse wandelgangen.

Zo ook bij Jannes Vansteenkiste, die toch ietwat verrast is door de prestaties van Roeselare: "Na onze thuismatch tegen hen, had ik het niet verwacht dat ze nu eerste zouden staan. Maar na hun indrukwekkende reeks is het terecht dat ze daar staan", aldus de speler van Antwerp.

"We moeten zondag vooral proberen een goede prestatie neer te zetten en zo vertrouwen tanken om de tweede periode goed te kunnen aanvatten. Bij een overwinning sluipen we toch iets dichter bij de top, dat is lekker voor het vertrouwen."

Ondertussen is er bij Antwerp wél opnieuw veel veranderd, met een nieuwe coach: "Hij heeft een andere aanpak dan de vorige coaches hier. Er is geen ruimte meer om buiten de lijntjes te kleuren, iedereen moet doen wat van hem verwacht wordt."

"Tegen Lommel zat ik niet in de selectie, dat was wel even schrikken om er plots helemaal niet bij te zijn. Tegen Tubeke mocht ik dan weer starten, dat geeft altijd een goed gevoel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties