Reactie Schoofs: "Als Neto zegt: 'ik trap hem', ga je geen ruzie maken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 3 reacties
Schoofs: "Als Neto zegt: 'ik trap hem', ga je geen ruzie maken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met Milicevic op de bank én enkele uitstekende mogelijkheden op vrije trap, zou je verwachten dat ene Rob Schoofs die voor zijn rekening zou nemen. Niet dus zondagavond tegen Waasland-Beveren.

De eerste lag perfect voor zijn linker, maar het was Renato Neto die de bal nipt naast het doel draaide. "Het was ik of hem. Hij stond er ook op. Neto zei meteen: 'ik trap hem.' Dan kan je ruzie beginnen maken." Daar koos Schoofs niet voor.

"Mijn corners waren al niet zo goed", gaf hij toe. "Ik schoot er zelfs ééntje buiten, iets wat me normaal niet overkomt. Neto had gisteren op training ook eentje gescoord vanuit die positie. Ook Kenny wou die laatste echt trappen, de volgende eis ik wel op."

Het was al een tijdje geleden dat Schoofs in de basis mocht beginnen. "Ik was blij dat ik nog eens mocht starten. Ik heb mezelf in de ploeg gespeeld door goed te trainen. Het was natuurlijk niet de meest hoogstaande wedstrijd en het liep niet helemaal zoals we het wilden."

Een tribuneplaats schudde hem wakker; "Vorige week tegen Standard viel ik af als negentiende man. Je weet dat iedereen kan afvallen bij onze coach, maar dat is nooit fijn. Het is nu zo en ik probeer mijn best te doen op training en zo goed mogelijk te spelen als ik de kans krijg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties