Reactie Teleurgestelde Kompany wil niet reageren na zoveelste tegenslag

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Amsterdam
| 5 reacties
Teleurgestelde Kompany wil niet reageren na zoveelste tegenslag

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Doodzonde. Anders kunnen we het niet omschrijven. Vincent Kompany kende de voorbije maanden al zo veel pech, dat iedere Belg hem negentig beresterke minuten tegen Nederland toewenste. Het liep echter anders en Kompany speelde niet...

Vince The Prince kreeg een basisplaats van Roberto Martinez, maar na het einde van de opwarming werd duidelijk dat het niet zou lukken voor de ervaren verdediger van Manchester City.

“Vince is op mentaal vlak één van de sterkste jongens die ik ken, maar het spreekt voor zich dat dit een teleurstelling is voor hem. Zeker na zo’n lange inactiviteit”, aldus Jan Vertonghen over zijn collega-verdediger.

"Het is zonde, hé"

Dries Mertens

Ook Dries Mertens voelde mee met zijn makker. “Het is zonde, hé. Maar Vincent moet gewoon zijn tijd nemen en het rustig aan doen. Het is logisch dat hij liefst zo snel mogelijk weer wil spelen, maar hij moet zeker niet te vlug willen gaan.”

Zelf wilde Kompany liever niet reageren. De verdediger passeerde aan de mixed zone, maar deed teken dat hij geen zin had in het geven van een reactie. Dat kunnen we hem niet kwalijk nemen, aangezien het de zoveelste teleurstelling op zo’n korte tijd is. Veel beterschap, Vince!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties